Betingelser

Idet jeg har betalt min bane via Dankort / Halbooking / bankoverførsel, har jeg tillige accepteret nedenstående betingelser.

 

·       Kontrakthavere skal være medlem af Holte, Nærum, Trørød og Vedbæk.
 

·         Bestyrelsen har besluttet at bruge følgende faste sæsonpriser for sæsonen 2021/22:

 

Spilletider og -priser:

 

·       Rundforbi Tennishal har ret til, undtagelsesvis, og med mindst 8 dages varsel, at inddrage timer til brug for fx turneringer. Der er i timeprisen og det beregnede antal spilledage modregnet for bl.a. DTV’s inddragelse af baner til Danmarksmesterskaber i marts måned.

 

·        Spillere, som har spilletid/kontrakt, vil normalt få tilbudt samme time året efter. Såfremt en kontrakthaver opgiver sin time, vil den blive sat til salg til medlemmerne i de 4 ejerklubber. 
Det er en forudsætning, at spilleren er medlem af Vedbæk, Nærum, Holte, eller Trørød Tenniskub. Det er ikke muligt at købe flere timer, hvis man allerede har én.

 

·         Bestyrelsen skal i hvert enkelt tilfælde godkende en ny kontraktshaver.

 

·         Opsigelsen af en kontrakt skal ske skriftligt til post@tennishallen.dk senest 1. september. 

 

·         Den 24. og den 31. december holdes åbent til kl. 12.30. Hallen er åben den 25. december fra kl. 8:00 og den 1. januar er lukket.

 

·         Spillere, trænere, klubber, 45+ledelse og DTV’s ledelse skal overholde alle ordensregler herunder benyttelse af rene tennissko og bolde.

 

 

CVR - NR. 8210 4011